Airbrush sets vanaf €70,-
Airbrush pistolen vanaf €10,-
Het beste airbrush assortiment!
Bestel voor 15:00 = morgen in huis!

Verzenden & retourneren

Retourneren & Service

Kan ik mijn artikel retouneren?

U kunt bij Bulson uw onbeschadigde artikelen tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet verantwoordelijk zijn voor zoekgeraakte en beschadigde producten. Wij adviseren u dan ook om uw pakket goed te verpakken in een stevige verzenddoos en deze altijd te versturen met een Track & Trace nummer. Heeft uw artikel transportschade opgelopen tijdens het leveren, dan zijn wij uiteraard wel verantwoordelijk en kunt u uw artikel kostenloos opsturen.

Retourvoorwaarden

U artikel dient zich aan de volgende voorwaarden te voldoen: Het artikel moet binnen de zichttermijn van 14 dagen worden retourgemeld, dit kan via info@bulson.eu. ZICHTTERMIJN 14 dagen is geen gebruikstermijn van 14 dagen. U kunt 14 dagen het product bekijken zoals u dat ook in een winkel zou doen en dus niet gebruikt. Gebruikte producten kunnen niet retour worden gezonden en worden door ons niet geaccepteerd. Een volledige teruggave van het aankoopbedrag word alleen geaccepteerd wanneer het product indien mogelijk compleet in de originele, onbeschadigde verpakking wordt geretourneerd. Wij adviseren u dan ook om alle toebehoren na ontvangst te bewaren. De orginele verpakking mag niet worden beschreven en/of bestickerd. U kunt voor het verzenden daarom het beste een omdoos gebruiken

Kijk hieronder voor verdere instructies.

Terug sturen binnen de zichttermijn

Bij Bulson heeft u 14 dagen de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product. ZICHTTERMIJN 14 dagen is geen gebruikstermijn van 14 dagen. U kunt 14 dagen het product bekijken zoals u dat ook in een winkel zou doen en dus niet gebruikt. Gebruikte producten kunnen niet retour worden gezonden en worden door ons niet geaccepteerd. Wilt u binnen deze 14 dagen uw artikel terugsturen, dan verzoeken wij u het artikel zoveel mogelijk onbeschadigd en ongebruikt compleet (met alle geleverde accessoires), in de originele, onbeschadigd verpakking retour te sturen. De orginele verpakking mag niet worden beschreven en/of bestickerd. U dient het pakket in een stevige verzenddoos te retourneren.

U kunt uw artikel terugsturen naar onderstaand adres;

Bulson, Koeriersterweg 25-46, 9727AC, Groningen, Nederland

Heeft u gekozen voor een terugbetaling dan storten wij het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten heenzending, binnen 14 dagen terug Heeft u het artikel 14 dagen in huis dan is uw aankoop een feit.

Ik heb een verkeerd artikel besteld

Uiteraard kan het een keer voorkomen dat u iets verkeerd heeft besteld. Gelukkig heeft u de mogelijkheid om binnen het zichttermijn uw product(en) om te ruilen of te retourneren. U kunt het foutief bestelde artikel opsturen naar onderstaand adres:

Bulson, Koeriersterweg 25-46, 9727AC Groningen, Nederland

Stuur uw artikel(en) compleet met alle geleverde accessoires terug. In de originele, onbeschadigde verpakking samen met een kopie van het factuur en een volledig ingevuld retourformulier. U dient uw artikel in een omdoos/verzenddoos te retourneren. De orginele verpakking mag niet worden beschreven en/of bestickerd

Transportschade of defect binnen 14 dagen

Heeft uw product schade opgelopen tijdens transport dan moet u dit binnen 5 werkdagen na ontvangst melden via info@bulson.eu U ontvangt van ons dan alle benodigde gegevens om uw artikel kosteloos naar ons op te sturen.

Wanneer uw artikel defect raakt binnen 14 dagen kunt u een mail sturen naar info@bulson.eu ook nu kunt u uw artikel kostenloos opsturen.

Menu
Home
Airbrush set
Airbrush pistool
Airbrush compressor
Airbrush onderdelen
Airbrush verf
Diverse producten
Kies uw taal
Winkelwagen
Te betalen
€ 0,00
Doorgaan met bestellen
Copyright © 2019
- Alle rechten voorbehouden Bulson.nl,
realisatie door
050media
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »