Laden...

Uw winkelwagen is leeg.


Nieuwe Fengda airbrush sets!

Uitbreiding van product aanbod.

Om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien in hun keuze in airbrush sets, heeft Bulson airbrush deze week 4 nieuwe airbrush sets geïntroduceerd.

De sets zijn volledig samengesteld van het airbrush merk Fengda. Fengda airbrush is al jaren het merk als het aankomt op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en is het merk voor vele starters die van de airbrush wereld willen proeven.
Fengda airbrush heeft  een groot aanbod in airbrush pistolen, airbrush compressors en alle airbrush onderdelen en toebehoren.

Het grote aanbod kan soms lastig zijn als u als beginner een keuze moet maken. Door de vele airbrush pistolen, airbrush compressors en airbrush onderdelen is het samenstellen van al deze producten tot 1 goed werkende airbrush set lastig te overzien.
Wij hebben al vele airbrush sets voor u samengesteld met de meest belangrijke hoofdzaken die u nodig heeft om te beginnen met airbrushen.
Al onze airbrush sets bestaan ten minste uit:
  • 1 Airbrush pistool
  • 1 Airbrush compressor
  • 1 Airbrush slang
 

De Fengda airbrush sets:

Ons doel was om 2 ideale airbrush starter sets samen te stellen. Hiervoor hebben we de BD-138 Single action en de FE-130K Double action airbrush pistolen sets voor gebruikt. Deze airbrush pistolen in combinatie met de FD18-2 compressor, stelden ons in staat om een erg goede, maar ook zeer scherp geprijsde airbrush beginner set te creëren.
Om direct te kunnen beginnen met airbrushen, zonder nog na te denken over airbrush verf, bieden we ook elke airbrush set aan met 1 Vallejo airbrush verf set.


Set 1:

BD-138 airbrush set.

Deze airbrush set is voorzien van een Single Action airbrush pistool. De airbrush set is perfect voor een starter in de airbrush wereld en is nergens anders te vinden voor deze super scherpe prijs. De airbrush set heeft een handige airbrush houder die u op de airbrush compressor kunt monteren. Hiermee kunt u tijdens het spuiten de airbrush in de houder plaatsen.

De set is ook beschikbaar met Vallejo airbrush verf.

Koop deze set nu voor 70,-!


Koop deze set nu voor 85,-!
Set 2:

FE-130K airbrush set

De FE-130K is het meest verkochte airbrush pistolen set van Fengda airbrush. De FE-130 is een Double Action airbrush pistool en geeft u de perfecte controle over uw airbush spuit. De pistolen set geeft u een 1,8m lange airbrush slang die u direct aan de compressor kunt aansluiten. De 130K set beschikt over 3 groottes nozzles en naalden: 0,2mm / 0,3mm / 0,5mm. Hiermee kunt u de airbrush aanpassen voor detail werk tot het wat grotere spuit werk. De airbrush set heeft een handige airbrush houder die u op de airbrush compressor kunt monteren. Hiermee kunt u tijdens het spuiten de airbrush in de houder plaatsen.
De FE-130K airbrush set is ook beschikbaar met een Vallejo airbrush verf set, waardoor u direct kunt spuiten.

Koop deze set nu voor 80,-!


Koop deze set nu voor 95,-!Neem geregeld een kijkje op onze blog voor nieuwe updates over airbrush nieuwtjes, reviews en acties!

Met vriendelijke groet,

Bulson Airbrush| Meer

  Bulson Airbrush         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties