Laden...

Uw winkelwagen is leeg.Harder & Steenbeck airbrush set.

Een Harder & Steenbeck airbrush set is ideaal voor de beginner en de professional. Weet u als beginner niet wat u nodig heeft? Onze airbrush sets zijn speciaal voor u samengesteld, hierdoor hoeft u niet uit te zoeken wat belangrijk is en kunt u direct aan de slag. Een airbrush set is ook voordeliger dan elk product los.

 

 

Zoveel keuze, welke set moet ik kiezen?

Wij gebruiken 3 modellen van Harder & Steenbeck. Deze modellen hebben verschillende versies. Versies met 1 nozzle/naald set en een versie met 2 nozzle/naald sets.

De Ultra airbrush. Deze airbrush wordt gezien als de simpele starter airbrush van Harder & Steenbeck. Veel gebruikt door beginners en een perfecte prijs/kwaliteit ratio.

De evolution airbrush. Deze airbrush is er in 3 verschillende uitvoeringen: de normale evolution airbrush, de silverline airbrush en de cr plus airbrush. Dit is het best lopende airbrush pistool van Harder & Steenbeck.

De Infinity airbrush. Het pronkstuk van Harder & Steenbeck. Het duurste airbrush pistool wat wij verkopen. Dit airbrush pistool is uitgebreider dan de rest en is van sublieme kwaliteit.

 

Van elk airbrushpistool dat wij in ons assortiment hebben is een airbrush set samengesteld. Welke u ook kiest, u kunt daarmee starten. Onze airbrush sets worden ook geleverd met airbrushverf van het merk Schmincke. U kunt kiezen tussen een verfset van 5 of 9 stuks. Om onze airbrush sets met airbrush verf te bekijken, klikt u hier.Weergave:
 


Bezig met laden...


| Meer

Schrijf je nu in voor onze niewsbrief:

Aanmelden